123 Street, NYC, US 0123456789 [email protected]

chat lines in raleigh nc

3d sex games

Pornhubu

pornhubu

Svenskarna gillar verkligen porr. Sverige landar på e plats i världen av de länder som gör flest besök på Pornhub. Men längden på våra. Man kan tycka vad man vill om porr, men det här måste vara det mest välplanerade 1 april-skämtet vi har sett i dag ändå. Pornhub är en av världens största sajter med pornografiskt innehåll. Läs mer om Pornhub och svenskarnas porrvanor här!.

Pornhubu -

Men längden på våra besök varierar beroende på var i landet vi bor. Läs mer här — och missa inte Pornhubs brutala aprilskämt mot sina användare. Porrsajt byggde världens största rutschkana — med glidmedel. Pornhub Pornhub är en av världens mest besökta porrsajter där det huvudsakliga innehållet utgörs av porrfilm och porrklipp. För det hade ju definitivt märkts om Pornhub bestämt sig för att ta bort enormt mycket porr. Det är en salig blandning av lesbisk porr, amatörporr, kommersiell porr och hardcoreporr. Då är det lätt att köpa annonsutrymme och trycka ut skadlig kod, säger Jakob Schlyter, expert på it-säkerhetsföretaget Kirei till Metro. Jag förstår, ta bort denna ruta! Stockholmarna, som står för 33 procent av Sveriges totala porrtittande, är överlägset snabbast på sajten med 5 sekunder kortare besök. Med andra ord har vi än så länge inte en värld där porrsajter går ut och gör stora ställningstagande genom att ta bort en massa porr. Tidsperioden skiljer sig inte avsevärt från resten av världen — men på regional nivå är det andra bullar. Bilden, som fick stor spridning på Twitter, såg ut som en skärmdump från sajten, där följande meddelande kunde läsas:

Pornhubu -

Tog Pornhub precis bort jättemycket porr? Nu har en ny laddning statistik dykt upp, med nya siffror för svenskarnas användande av sajten. Bilden, som fick stor spridning på Twitter, såg ut som en skärmdump från sajten, där följande meddelande kunde läsas:. Läs mer här — och missa inte Pornhubs brutala aprilskämt mot sina användare. Pornhub Pornhub är en av världens mest besökta porrsajter där det huvudsakliga innehållet utgörs av porrfilm och porrklipp. Det handlar om att skadlig kod göms i annonser som visas på sidan. Den här porren är populärast där du bor i Sverige. Den här typen av porr söker flest personer efter. Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s. Charlotte Perrelli — här är allt du behöver veta. Den som porrsurfar på jobbet är också extra utsatt. Här är besöken på Pornhub längst Svenskarna gillar verkligen porr. Så vanligt är det xvidio hot svenskar gillar incest-porr. Då är det lätt att köpa annonsutrymme och trycka ut skadlig kod, säger Jakob Schlyter, expert på it-säkerhetsföretaget Kirei till Metro. Vissa tycker att dagen är viktig och bra, andra är kanske inte lika förtjusta i den. Bilden, som fick stor spridning på Twitter, total free dating site ut som en skärmdump från sajten, där följande meddelande kunde läsas: Tog Pornhub precis bort jättemycket porr? pornhubu Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s. Internationella kvinnodagen Internationella kvinnodagen. Nyheter Nöje Sport Debatt Shopping. Svenskarna gillar verkligen porr. SVT skickade porr till barn via sms. Nyheter Nöje Sport Debatt Shopping. Därför vill Pornhub att du ska ha sex — utklädd till en panda. Och när Nyheter24 kontaktar Pornhub bekräftar sajten att det hela är en bluff. Bilden, som fick stor spridning på Twitter, såg ut som en skärmdump från sajten, där följande meddelande kunde läsas: Porrsajtens aprilskämt är det sjukaste vi sett — och hysteriskt roligt. Virusföretaget Malwarebytes beskriver en så kallad malvertising-kampanj som riktats mot porrsajterna som tillsammans har över miljoner besök i månaden. Nu har en ny laddning statistik dykt upp, med nya siffror för svenskarnas användande av sajten. Under annandag påsk ökar nämligen vårt porrsurfande med 7 procent — så glad påsk på er! Av Karl Anders Lindahl. pornhubu

Pornhubu Video

Pornhub Leads the Charge into Virtual Reality

Have any Question or Comment?

0 comments on “Pornhubu

Kazirr

Well! Do not tell fairy tales!

Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *